gradina cu ierburi ornamentale si bazin cu apa

LUCRARI

SELECTATE

parca privatentru evenimente titu

T

Un parc pentru evenimente private este in curs de executie undeva, langa orasul Titu.

Detalii proiect >>>

parc pentru evenimente private

MRS

Un parc pentru evenimente private este in curs de executie undeva, la doar 60km de Bucuresti, in apropierea Municipiului Bucuresti.

Detalii proiect >>>

peisagistica zone centrale galati

MG1

Municipiul Galati doreste un proiect de reabilitare #peisagistica a zonelor urbane ale orasului, modernizare si, totodata, gasire a unei identitati urbanistice care sa se diferentieze in peisajul anost al oraselor din Romania. Pentru acest deziderat, CMD impreuna cu BTFArch au intocmit Conceptul de Landscape si Urbanism al zonelor Potcoava, Dunarea si Spicul.

Detalii Proiect >>>

garden with ornamental grass

GRADINA CD

O familie din Bucuresti a apelat la biroul nostru de arhitectura peisagera pentru intocmirea unui proiect de amenajare pentru o gradina cu ierburi ornamentale si bazin decorativ cu apa

Detalii Proiect >>>

promenada publica in galati

MG4

Zona Navelor – Elice face parte din proiectul de reabilitare a spatiilor publice din Municipiul Galati. Promenada face legatura dintre zona Spicu/Romarta si Parcul Elice, mai departe, Faleza Dunarii din Galati.

Detalii Proiect >>>

proiect de peisagistica showroom

PE SHOWROOM

Proiect peisagera pentru un Showroom Comercial. CMD a intocmit Conceptul de arhitectura peisagera pentru amenajarea spatiului exterior al unui showroom comercial din Bucuresti.

Detalii Proiect >>>

gradini cu pavilion metalic

GRADINA AH

Beneficiarul doreste amenajarea unei gradini cu pavilion metalic in zona din spate a acesteia. CMD a finalizat conceptul de peisagistica pentru aceasta gradina din Bucuresti.

Detalii proiect >>>

amenajari gradini mari in Bucuresti

GRADINA LV

Arhitectura Gradinii LV este rezultatul unei echipe de arhitecti, peisagisti si antreprenori in peisagistica pentru o gradina privata in zona Bucurestilor Noi din #Bucuresti.

Detalii Proiect >>>

masterplan de amenajare peisagistica

RB

Biroul de arhitectura Paradigma Studio a solicitat arhitectilor nostri intocmirea unui Masterplan de amenajare peisagistica pentru salonul de evenimente proiectat de ei.

Detalii proiect >>>

amenajari gradini mici in bucuresti

GRADINA AB

#Amenajareagradinii ca un lounge exterior este tema acestui proiect, unde spatiul exterior este, in fapt, o prelungire a livingului, a zonei de bucatarie, un spatiu in care familia se intalneste la cafea, la un pahar de vin in jurul fire pit-ului.

Detalii Proiect >>>

ATRIUM HBC

Pentru arhitectura celor doua atriumuri ale cladirii de birouri, receptia si lobby, BTFArch a fost desemnat Arhitectul General. Cladirea de birouri are doua atriumuri, cel estic, mai mic, destinat receptiei, si cel vestic, mai generos, destinat angajatilor Genpact si intalnirilor cu clientii intr-un mediu ce aminteste de multiculturalitatea companiei.

Detalii Proiect >>>

peisagistica pentru spatii industriale

FDG

Compania Plast Vision din Bucuresti a dorit amenajarea spatiului exterior al fabricii, transformarea unui teren viran intr-un spatiu dedicat angajatilor. Proiectul de arhitectura peisagera industriala propune un dialog interesant al traseelor aleilor ce strabat terenul din fata cladirii de birouri si productie.

Detalii proiect >>>

gradina clasica din bucuresti

GRADINA GS

Situata in “buricul Bucurestiului”, in strada Matei Voievod, gradina este o continuare a arhitecturii casei, o arhitectura ce aminteste de vestitele “#palazzi italiani”, cu coloane puternice la fatade, cu ferestre inalte, generoase, cu vedere la gradina din spate.

Detalii proiect >>>

amenajarea unei gradini mici

GRADINA IB

Amenajarea unei #gradinimici poate fi, la prima vedere, un lucru simplu. Nicidecum, gradinile mici iti ofera cel putin aceleasi dificultati, poate chiar mai mari decat gradinile cu suprafete generoase.

Detalii Proiect >>>

amenre peisagistica gradina salon evenimente

ANTIQUE P&B

Cativa prieteni, cu totii tineri, au o afacere foarte frumoasa in Buzau, prin salonul de evenimente Antique. Din dorinta lor de dezvoltare, au ajuns in biroul de arhitectura peisagera CMD din Bucuresti pentru a-i ajuta la crearea conceptului de peisagistica pentru extinderea spatiilor de evenimente private si corporate.

Detalii Proiect >>>

gradina pe malul lacului

GRADINA VB

Dorinta proprietarului a fost aceea de a se bucura de ambele functiuni pe care ti le poate oferi o gradina de dimensiuni medii din Bucuresti: agrement si priveliste, contemplare. In aceasta directie a mers si acest proiect de #peisagistica.

Detalii Proiect >>>

amenajarea peisagera a gradinilor exterioare

ANA GROUP OFFICE

Gradina hotelului Crowne Plaza este un spatiu deschis, o zona tampon intre cladirea hotelului si cea a grupului de firme Ana Holding.

Detalii Proiect >>>

proiecte pentru scuaruri publice

SCUARUL MIHAI BRAVU

Scuarul public Mihai Viteazul din Buftea a fost dat in folosinta in anul 2007 si in urma colaborarii dintre Primaria Buftea cu Rewe Projectentwicklung Romania, dezvoltatorul lantului de magazine Penny Market, locuitorii orasului au beneficiat de un spatiu de recreere si agrement, in definitiv, un scuar public pentru socializare.

Detalii Proiect >>>