parc pentru evenimente private

PARCUL

MRS

PARC PENTRU EVENIMENTE PRIVATE

Un parc pentru evenimente private este in curs de executie undeva, la doar 60km de Bucuresti, in apropierea Municipiului Bucuresti. Pentru executia acestui parc o intreaga echipa de specialisti si-a dat concursul pentru a obtine un spatiu de evenimente private, un spatiu in care 3 saloane private, un lac artificial de aproximativ 13.000 mp, un restaurant cu piscina, o padure nou creata, pavilioane cu zone pentru evenimente exclusiviste si multe altele.

Pentru acest obiectiv CMD/LA a intocmit un master plan, un concept de arhitectura peisagera care a integrat toate specialitatile: pozitionarea cladirilor, a parcajelor auto, a lacului artificial, a zonei impadurite cu valonamentele ei si a zonei pentru restaurant si piscina, intreaga zona VIP. Scopul acestui proiect este acela de a organiza un complex, un parc pentru integrarea principalelor obiecte: saloanele pentru evenimente. Saloanele, cu capacitati diferite (250, 350 si 450 de locuri) au fost proiectate de arhitectii de la Alderamin si au fost astfel amplasate, incat sa fie asigurata intr-un mod cat mai eficient separarea lor vizuala, unul fata de celalalt. Saloanele au fost amplasate pe malul estic al lacului artificial, cu terase care dau spre lac si cu pontoane care vor putea primi invitatii evenimentelor pentru contemplarea lacului si a zonei de padure.

Lacul, in suprafata de aproximativ 13.000 de mp, are o adancime maxima de 2m si va fi “populat” cu plante de apa, specifice unor astfel de amenajari, plante care vor asigura oxigenarea naturala a apei. Malurile lacului sunt terasate si colmatate cu un material argilos. Pe malul vestic al lacului se intinde, pe o suprafata de 12.000 de mp o viitoare padure cu specii foioase de Frasin si Stejar.

In zona de nord a site-ului este organizata zona de rastaurant si piscina, un alt concept al proiectului, o zona in care se vor organiza evenimente private in timpul zilei.

La final, dorinta clientului este de a construi un parc privat, un parc pentru evenimente private pe o suprafata de 80 de ha, un sit care va contribui in mod pozitiv la imbunatatirea mediului in zona, prin volumul mare de spatiu verde propus in conceptul de arhitectura peisagera.

ECHIPA

Arhitectura Peisagera: CMD/LA

Arhitectura: Alderamin si Andreea Besliu

LANDSCAPE

PLAN

parc pentru evenimente private