gradina cu ierburi ornamentale si bazin cu apa

Page under construction…

01/11

2022

One Cotroceni in Revista Igloo

Suntem incantati sa citim in Revista de arhitectura Igloo despre proiectul One Cotroceni la care noi am fost parte alaturi de X Architecture & Engineering Consult. Articolul apare in numarul 210 Octombrie – Noiembrie 2022.

15/11

2021

golden trezzini honourable mention

Golden Trezzini Award Honourable Mention

Proiectul Ramatuelle Concept a primit Diploma Mentiune de Onoare in cadrul sectiunii “Best Implemented Landscape Architecture Project” la Festivitatea care a avut loc la Sankt Petersburg a concursului cu premii Golden Trezzini Award.

10/09

2021

golden trezzini award 2021

Golden Trezzini Award Nominee

Proiectul Ramatuelle Concept este admis pe lista lunga de nominalizati la Premiile de Arhitectura Trezzini la sectiunea Best Implemented Landscape Architecture Project. Golden Trezzini Award este un concurs cu premii pentru proiecte de arhitectura, cu un juriu format din multe personalitati ale arhitecturii si designului international printre care si Norman Foster, Elena Ochoa Foster, Ole Gustavsen si Andy Stone

14/08

2021

ramatuelle grand opening

Ramatuelle – The rand Opening

In data de 14 August 2021 va avea loc inaugurarea complexului Ramatuelle, un proiect dezvoltat de MRS Residence. Acolo unde eleganța întâlnește natura se construiește un vis – Ramatuelle, un concept dezvoltat de MRS Residence pe o suprafață impresionantă de 80.000 de mp unde natura se încununează cu arhitectura spectaculoasă. Înconjurat de natură cu o priveliște încântătoare asupra lacului, Ramatuelle te provoacă să dai frâu liber imaginației în care să descoperi o lume a eleganței, fanteziei și rafinamentului.

Pentru mai multe detalii intra aici!

03/03

2009

asociatia peisagistilor din romania

CMD

Cosmin Coman devine membru asociat al ASOP – Asociatia Peisagistilor din Romania, Filiala din Timisoara, organizație apolitică, neguvernamentală, non-profit, înființată la Timișoara în februarie 2005, în vederea sprijinirii exercitării profesiei, susţinerii arhitecturii peisajului ca şi act de îmbunătăţire a calităţii vieţii, ca şi act de creaţie artistică cât şi pentru promovarea principiilor enunţate de Convenţia Europeană a Peisajului ratificată de România în 2002. In prezent, Coman este membru asociat al ASOP – Filiala Teritoriala Bucuresti-Ilfov.

28/11

2005

cmd/la

CMD

In 25 noiembrie 2005, Cosmin Coman infiinteaza biroul de arhitectura peisagera CMD/LA, stabilind sediul central in Bucuresti, Romania.