gradina pe malul lacului

GRADINA

VB

DESCRIERE GENERALA

O gradina pe maulul lacului a fost finalizata in Bucuresti. Dorinta proprietarului a fost aceea de a se bucura de ambele functiuni pe care ti le poate oferi o gradina de dimensiuni medii din Bucuresti: agrement si priveliste, contemplare. In aceasta directie a mers si proiectul de peisagistica; avand o gradina cu vedere spre lac, a fost propusa ruperea cotelor gradinii intr-un mod mai abrupt in zona casei, pastrand o peluza generoasa in zona de agrement care sa ofere beneficiarului perspectivele dorite dinspre terasa si casa.

Avand ca rezultat o diferenta de 2m de la peluza de gazon pana la terasa principala a casei, peisagistul a propus amenajarea acestor taluzuri cu pietre si bolovani spre zona de primire, si gazon spre deschiderea la lac. Din acest conglomerat de pietre si bolovani incorporati in taluz se desprind in mod inegal treptele unei scari care permite accesul spre terasa principala.

Nenumarate specii de flori perene isi gasesc locul printre pietrele care dau impresia ca au cazut de pe versantul unui munte, una dintre ele, poate cea mai mare, dandu-le posibilitatea proprietarilor de a o folosi si pe post de bancuta din piatra.

TEAM

Landscape: CMD

Constructor: Natural Design

LANDSCAPE

PLAN

gradina pe malul lacului