cmd birou de arhitectura peisagera

FILOSOFIA

“De la micile gradini private pana la zonele verzi din jurul cladirilor de birouri, de la piatetele urbane pana la scuarurile si parcurile publice, de la aliniamentele stradale rurale pana la zonele verzi ale ansamblurilor rezidentiale, mediul inconjurator este gazda noastra, este spatiul care ne permite sa locuim, sa ne traim viata cotidiana, si, nu in cele din urma, este cel care ne daruieste viata insasi. De aceea este obligatia noastra sa nu-l alteram, sa ne integram armonios in el prin interventiile noastre facute in mod corect, judicios, in concordanta cu legile naturii si sa ne asiguram ca, in mod inevitabil, rezultatul va ajunge la beneficiarul final, locuitorul, omul.”

– Cosmin Coman, CMD – Birou de arhitectura peisagera

CMD vrea sa creeze spatii curate, contemporane, dedicate omului, locuitorului.

“Ne place perioada in care traim. De aceea proiectele noastre au, in general, un stil contemporan si se adreseaza celor care se simt tineri, care iubesc noul si ineditul. Noi nu ne dorim sa fim cei mai buni, ci sa devenim mai buni in fiecare zi.”

UNDE NE GASESTI

Bucuresti, Popa Savu 51, Sector 1, Romania

+40.723.276.883

office@cmdla.ro

TOT CE NE INCONJOARA E ARHITECTURA

CMD este un birou de proiectare si consultanta in Arhitectura Peisagera cu sediul in Bucuresti, Romania. Biroul a fost infiintat de peisagistul Cosmin Coman in anul 2005 si, de atunci, a reusit sa intocmeasca o serie lunga de proiecte in toate sferele peisagisticii, de la gradini private la spatii exterioare industriale, de la scuaruri stradale la parcuri publice si private ale cartierelor rezidentiale.