GRADINI PRIVATE SI REZIDENTIALE

PRIVATE SI

REZIDENTIALE

amenajari gradini mari

GRADINA LV

Arhitectura Gradinii LV este rezultatul unei echipe de arhitecti, peisagisti si antreprenori in peisagistica pentru o gradina privata in zona Bucurestilor Noi din Capitala.

Detalii Proiect >>>

amenajari gradini mici in bucuresti

GRADINA AB

Amenajarea gradinii ca un lounge exterior este tema acestui proiect, unde spatiul exterior este, in fapt, o prelungire a livingului, a zonei de bucatarie, un spatiu in care familia se intalneste la cafea, la un pahar de vin in jurul fire pit-ului.

Detalii Proiect >>>

gradini interioare

GRADINA IB

Amenajarea unei gradini mici poate fi, la prima vedere, un lucru simplu. Nicidecum, gradinile mici iti ofera cel putin aceleasi dificultati, poate chiar mai mari decat gradinile cu suprafete generoase.

Detalii Proiect >>>

proiecte pentru gradini naturale

GRADINA GS

Situata in “buricul Bucurestiului”, in strada Matei Voievod, gradina este o continuare a arhitecturii casei, o arhitectura ce aminteste de vestitele “palazzi italiani”, cu coloane puternice la fatade, cu ferestre inalte, generoase, specifice unei gradini naturale.

Detalii Proiect >>>

gradina pe malul lacului

GRADINA VB

Dorinta proprietarului a fost aceea de a se bucura de ambele functiuni pe care ti le poate oferi o gradina de dimensiuni medii din Bucuresti: agrement si priveliste, contemplare. In aceasta directie a mers si proiectul de peisagistica.

Detalii Proiect >>>