proiecte de peisagistica

PRIVATE SI

REZIDENTIALE

amenajari gradini mari

GRADINA LV

Arhitectura Gradinii LV este rezultatul unei echipe de arhitecti, peisagisti si antreprenori in peisagistica pentru o gradina privata in zona Bucurestilor Noi din #Bucuresti.

Detalii Proiect >>>

amenajari gradini mici in bucuresti

GRADINA AB

#Amenajareagradinii ca un lounge exterior este tema acestui proiect, unde spatiul exterior este, in fapt, o prelungire a livingului, a zonei de bucatarie, un spatiu in care familia se intalneste la cafea, la un pahar de vin in jurul fire pit-ului.

Detalii Proiect >>>

gradini interioare

GRADINA IB

Amenajarea unei #gradinimici poate fi, la prima vedere, un lucru simplu. Nicidecum, gradinile mici iti ofera cel putin aceleasi dificultati, poate chiar mai mari decat gradinile cu suprafete generoase.

Detalii Proiect >>>

proiecte pentru gradini naturale

GRADINA GS

Situata in “buricul Bucurestiului”, in strada Matei Voievod, gradina este o continuare a arhitecturii casei, o arhitectura ce aminteste de vestitele “#palazzi italiani”, cu coloane puternice la fatade, cu ferestre inalte, generoase, cu vedere la gradina din spate.

Detalii Proiect >>>

gradina pe malul lacului

GRADINA VB

Dorinta proprietarului a fost aceea de a se bucura de ambele functiuni pe care ti le poate oferi o gradina de dimensiuni medii din Bucuresti: agrement si priveliste, contemplare. In aceasta directie a mers si acest proiect de #peisagistica.

Detalii Proiect >>>