proiecte de arhitectura peisagera

PUBLICE

SI COMERCIALE

reabilitarea arhitecturii urbane a municipiului galati

G1

Municipiul Galati doreste un proiect de reabilitare #peisagistica a zonelor urbane ale orasului, modernizare si, totodata, gasire a unei identitati urbanistice care sa se diferentieze in peisajul anost al oraselor din Romania. Pentru acest deziderat, CMD impreuna cu BTFArch au intocmit Conceptul de Landscape si Urbanism al zonelor Potcoava, Dunarea si Spicul.

Detalii Proiect >>>

ATRIUM HBC

Pentru arhitectura celor doua atriumuri ale cladirii de birouri, receptia si lobby, BTFArch a fost desemnat Arhitectul General. Cladirea de birouri are doua atriumuri, cel estic, mai mic, destinat receptiei, si cel vestic, mai generos, destinat angajatilor Genpact si intalnirilor cu clientii intr-un mediu ce aminteste de multiculturalitatea companiei.

Detalii Proiect >>>

proiecte de peisagistica pentru spatii industriale

FDG

Compania Plast Vision din Bucuresti a dorit amenajarea spatiului exterior al fabricii, transformarea unui teren viran intr-un spatiu dedicat angajatilor. Proiectul de arhitectura peisagera industriala propune un dialog interesant al traseelor aleilor ce strabat terenul din fata cladirii de birouri si productie.

Detalii Proiect >>>

amenajare peisagistica gradina salon evenimente

ANTIQUE P&B

Cativa prieteni, cu totii tineri, au o afacere foarte frumoasa in Buzau, prin salonul de evenimente Antique. Din dorinta lor de dezvoltare, au ajuns in biroul de arhitectura peisagera CMD din Bucuresti pentru a-i ajuta la crearea conceptului de peisagistica pentru extinderea spatiilor de evenimente private si corporate.

Detalii Proiect >>>

ANA GROUP OFFICE

Gradina hotelului Crowne Plaza este un spatiu deschis, o zona tampon intre cladirea hotelului si cea a grupului de firme Ana Holding.

Detalii Proiect >>>

proiecte pentru scuaruri publice

SCUARUL MIHAI BRAVU

Scuarul public Mihai Viteazul din Buftea a fost dat in folosinta in anul 2007 si in urma colaborarii dintre Primaria Buftea cu Rewe Projectentwicklung Romania, dezvoltatorul lantului de magazine Penny Market, locuitorii orasului au beneficiat de un spatiu de recreere si agrement, in definitiv, un scuar public pentru socializare.

Detalii Proiect >>>