proiectare peisagera

ON

THE BOARDS

promenada publica in galati

MG4 – PROMENADA PUBLICA

Zona Navelor – Elice face parte din proiectul de reabilitare a spatiilor publice din Municipiul Galati. Promenada face legatura dintre zona Spicu/Romarta si Parcul Elice, mai departe, Faleza Dunarii din Galati.

Detalii Proiect >>>

proiect de peisagistica showroom

PE SHOWROOM

Proiect peisagera pentru un Showroom Comercial. CMD a intocmit Conceptul de arhitectura peisagera pentru amenajarea spatiului exterior al unui showroom comercial din Bucuresti.

Detalii Proiect >>>

proiecte pentru amenajari de gradini mari

SC GARDEN

O tanara familie din zona municipiului Tulcea a construit o casa. Pentru amenajarea unei gradini mari au apelat la biroul de arhitectura peisagera CMD/LA.

Detalii proiect >>>

amenajarea unei gradini cu pavilion metalic

AH GARDEN

Beneficiarul doreste amenajarea unei gradini cu pavilion metalic in zona din spate a acesteia. CMD a finalizat conceptul de peisagistica pentru aceasta gradina din Bucuresti.

Detalii proiect >>>

masterplan de amenajare peisagistica

RB

Biroul de arhitectura Paradigma Studio a solicitat arhitectilor nostri intocmirea unui Masterplan de amenajare peisagistica pentru salonul de evenimente proiectat de ei.

Detalii proiect >>>

proiect de peisagistica pentru ansambluri rezidentiale

G49

Biroul de arhitectura BTFArch a solicitat specialistilor nostri in proiectare peisagera intocmirea unui proiect de peisagistica pentru ansambluri rezidentiale.

Detalii proiect >>>

conceptul de arhitectura peisagera

DG GARDEN

CMD a intocmit conceptul de arhitectura peisagera pentru amenajarea unei gradini din Constanta. Beneficiarul isi doreste o gradina care sa-l scoata din tumultul orasului plin de turisti, sa-l determine sa-si conduca afacerile intr-un cadru intim, natural.

Detalii proiect >>>

amenajare-peisagera-scoala

DSBU

Tecto Arhitectura a solicitat biroului nostru de proiectare peisagistica intocmirea documentatiei tehnico-economice pentru lucrarile de amenajare peisagera a scolii germane din Bucuresti.

Detalii proiect >>>